Технології
Подобається

Цей винахід полегшить ваше життя: інженер вразив світ

21/01/2018
Цей винахід полегшить ваше життя: інженер вразив світ

Німецький інженер розробив складне велосипедне колесо, яке можна потягнути за втулку і скласти в набагато більш компактну конструкцію. 

Про це повідомляє New Atlas.

Повноцінні велосипеди зручно використовувати для далеких поїздок або спорту, але вони займають досить багато місця. Їх незручно зберігати вдома і перевозити в громадському транспорті або легковому автомобілі. 

Популярне: В Україні почали по-новому оформлювати спадок: що треба знати?

Німецький інженер Андреа Моцеллін (Andrea Mocellin) запропонував складається не раму велосипеда, а його колеса. Для цього він створив 26-дюймовий складне колесо під назвою Revolve. Воно складається з шести секцій, з'єднаних металевим каркасом. Замість спиць в колесі використовується складаний механізм, а в якості кріплення – традиційний для сучасних велосипедів ексцентрик. Оскільки на таке колесо можна надіти камеру, інженер вирішив використовувати шість окремих безкамерних сегментів покришки.

Колесо можна потягнути за центральну частину і скласти в набагато більш компактну конструкцію. Розробник стверджує, що в складеному вигляді діаметр колеса становитиме всього третину від нормального стану. 

 


                         



Коментарі