Дизайн
Подобається

Як правильно зібратися на риболовлю

16/12/2017
Як правильно зібратися на риболовлю

Риболовля. Безмежна краса природи, відсутність будь – яких ознак цивілізації: доріг, телефонної мережі, магазинів і решти того, без чого, як ми вважаємо нам не обійтися. Не передати словами ті емоції, кожен рік вони різні. Але вогнище після дня бродіння болотами, річками, лісами, водоймами, здається яскравим і теплим, їжа, яку готуємо самі з того, що зловили смачною, жарти – дотепними, а компанія – кращою. Наодинці з природою. Так, однозначно, це моя "цивілізація".

Але як правильно зібратися на риболовлю? У цьому матеріалі я дам вам кілька суб'єктивних порад.

Як правильно зібратися на риболовлю – купити хороший рюкзак

Хороший і правильний рюкзак, або іншими словами тактичний, такий як у військових (літраж якого сорок або більше). Де є кишеньки, для того, щоб відокремити продукти від приманки і снастей. З міцними ручками і лямками, щоб вони не підвели вас, коли ви закинете рюкзак на плечі, і для комфорту, щоб Вам було зручно нести.

 Необхідно покласти в рюкзак – як зібратися на риболовлю правильно

 Бувають моменти коли ви їдете на рибалку в місця, які ви добре знаєте. Однак буває й таке, що в тій чи іншій місцевості, ви не були. Отже, якщо ви збираєте свій рюкзак, в будь – якому випадку там повинні бути – ліхтарик, компас, аптечка з першочерговими медикаментами (бинт, вата, антисептики, таблетки від алергії, і інші таблетки, які на вашу думку будуть необхідні, адже ніхто не знає свій організм краще, ніж ви самі. Також не забудьте про сірники або запальничку (вогонь, ніколи не завадить, однак пам'ятайте, вогонь не повинен нашкодити природі, будьте обережні при розведені вогнищ, дотримуйтесь мінімальних правил безпеки.

 Як зібратися на риболовлю щоб було правильно – що прихопити їстівного

Продукти, що можуть зіпсуватися, їх не варто брати: майонези, кетчупи, гірчиці, молочні продукти, без холодильника, їх не варто везти з собою на рибалку, або ж у вас є міні – холодильник. Зазвичай досвідчені рибалки беруть з собою різноманітні консерви, хліб, сухпайки, овочі та інші продукти, які швидко не псуються, – якщо це чисто рибалка, а не пікнік.

Як правильно зібратися на риболовлю, або ж які снасті покласти в рюкзак

Ви завжди знаєте, яка риба в тому чи іншому водоймищі? Це можу бути і хижак і велика риба, тому візьміть з собою затискачі Кохера, це допоможе, дістати снасть з пащі риби. Коробочки різні, як маленькі і великі, расфасуйте там всі необхідні снасті і підпишіть їх – це буде зручно для заміни в будь-який момент.

 Як правильно зібратися на риболовлю, якщо говорити про одяг

Тут варто говорити про пори року, в яке ви збираєтеся рибалити. Збираєтеся влітку, обов'язково візьміть на голову кепку з козирком, і окуляри, відблиски від води, шкодять зору, і не зручно спостерігати за поплавком, киньте в рюкзак дощовик, одяг, для вечірньої риболовлі, обов'язково гумове взуття, від роси воно допомагає краще, мокрі ноги це майже у всіх випадках подальше захворювання. Якщо говорити про зимову риболовлю – це теплий одяг, рукавиці, шапка вушанка – зимова риболовля це екстремальна рибалка.

Які снасті взяти і як правильно зібратися на риболовлю

Зазвичай у кожного досвідченого рибалки – є улюблена фірма снастей, чохлів, сидінь. Риболовля для них проходить з комфортом. Отже, що повинно бути у вашому рюкзаку (волосінь, гачки, набір для риболовлі на хижака, фідери, блешні, важки, поплавці – з запасом) вудки, спінінги. Радити якусь конкретну фірму, тут не буду, вибирайте самі. На різних форумах рибалок є безліч порад.

Як правильно зібратися на риболовлю – що необхідно мати в рибальському рюкзаку

Необхідно чітко розрізняти поняття між чисто риболовлею і між пікніком, під час якого ви будете рибалити. На риболовлі – вам знадобляться різні підгодовування і наживки – черв'яки, опариші, тісто, пінопласт та інші, в залежності від водойми і специфіки. А пікнік? Запасіться черв'ячками і гарним настроєм.

Не забудьте про комунікації – як правильно зібратися на риболовлю

Смартфони мають досить хорошу мобільність і комунікацію. Але батарея сідає дуже і дуже сильно. Купіть павербанк, який підзарядить і телефон, і ліхтарик. Завжди носіть свій смартфон у водонепроникному пакетику, щоб при падіннях у воду, він не змок, а ви, як кажуть, не "влетіли" на гроші.

У цій статті я розповів про ази риболовлі і як правильно зібратися на риболовлю, на мою суб'єктивну думку. Ще з дитинства, для мене прикладом для наслідування був тато, адже він навчив мене, як правильно зібратися на риболовлю. Різні коробочки і снасті, від яких просто очі розбігаються. Рибальське форма, і рибальські чоботи і тиха гладь водоймища, схід сонця і зоряне небо. Що ще потрібно для простого рибальського щастя?


                         



Коментарі