Головні Новини
Подобається

“Сильно болітиме голова, крутитиме руки-ноги”: Синоптики попередили про різке погіршення погоди

28/11/2017
“Сильно болітиме голова, крутитиме руки-ноги”: Синоптики попередили про різке погіршення погоди

У середу, 29 листопада, очікується дощовий день, місцями навіть випаде мокрий сніг (в основному на півдні і в центрі)

На Закарпатті, в Карпатах, вночі і в східних, Сумській областях – без опадів. По всій Україні, крім південної частини, місцями очікується ожеледь, на дорогах ожеледиця. На заході вночі та вранці туман. Вітер переважно південно-східний, 7-12 м / с, у східних областях місцями поривчастий 15-20 м / с.

Також Наталія Діденко зазначила, що денна температура повітря в цілому складе 0 … + 5 градусів, а на півдні навіть підніметься до +9 градусів.

"Може боліти сильно голова, гіпер- і гіпотоніки відчуватимуть себе не краще, руки-ноги крутитиме, кашель дошкулятиме, від поєднання високої вологості та низької температури повітря, плюс сильний вітер, може виникнути алергія на холод. Я вже не кажу про сонливість, апатію і похмурий настрій. Не лякайтеся і не піддавайтеся. Це тимчасово ", – повідомила синоптик Наталія Діденко.

Популярне: Всі кинуть палити: ціни на сигарети «вб’ють» виробництво в Україні

Фахівці Українського гідрометцентру в свою чергу відзначають, що 29 листопада в Україні будует ще і вітряно, в західних областях вночі та вранці спостерігатиметься туман.

"Вітер – переважно південно-східний, а його швидкість складе 7-12 метрів в секунду, в східних областях очікуються окремі пориви вітру зі швидкістю 15-20 метрів за секунду. Температура протягом доби коливатиметься від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу: вдень в більшості південних областей – 2 … 7 градусів тепла, а в Криму – до +11 ", – запевняють в Укргідрометцентрі.


                         



Коментарі