Махінації
Подобається

Простий спосіб, як не допустити зриву опалювального сезону

28/10/2017
Простий спосіб, як не допустити зриву опалювального сезону

В Україні потрібно вводити персональну відповідальність чиновників за зрив опалювального сезону

Про це заявив народний депутат, засновник політичної партії «ОСНОВА» Сергій Тарута в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Хто винен в тому, що на початок опалювального сезону частина українців залишилася без тепла? Винен насамперед, прем’єр та перший віцепрем’єр, які не можуть забезпечити подачу тепла людям. До тих пір, поки в Україні тепло не подадуть у всі міста, потрібно з ура до вечора розібратися у тому, хто винен в цій ситуації. Замість цього ми чуємо, що НКРЕКП не затвердило подачу тепла, що Нафтогаз зараз має заборгованість, тому не дає газу, та ще безліч інших виправдань. І ось таке ставлення до своїх обов’язків в органах влади, воно нажаль і призводить до того, що людина не може отримати тепло», – наголосив Сергій Тарута.

Засновник партії «ОСНОВА» також зазначив, що найвищі посадові особи держави повинні у повній мірі розділяти відповідальність за дії своїх підлеглих.

Дивіться також: Де в Україні можна купити техніку за безцінь

«Відповідальність йде по вертикалі, спочатку прем’єр, віце-прем’єр, губернатор мер і зам мера по житлово-комунальному господарству, це його завдання, опікуватися тепломережею. Всі вони винуваті. В даному випадку завдання прем’єра – забезпечити чітку вертикаль управління. Якщо він не може це забезпечити – тоді, природно, потрібно робити висновки, хто винен в цьому ланцюжку. Людині важливо розуміти, коли вона отримає тепло, і хто відповідальний за затримку, хто із чиновників персонально та матеріально, понесе за це покарання», – резюмував Сергій Тарута.

 


                         



Коментарі