Головні Новини
Подобається

У Львові знову відкрили опалювальний сезон

23/10/2017
У Львові знову відкрили опалювальний сезон

Як інформують у прес-центрі Львівської міської ради, через різке похолодання опалювальний сезон відкрили вдруге. За словами Володимира Штейбарта, головного інженера ЛКП «Львівтеплоенерго», вже з сьогоднішнього дня розпочались відновлювані роботи з надання послуг теплопостачання до житлових будинків та бюджетних установ.

Популярне: Все більше українських родин починають користуватись “сонячною” енергією 

У ЛКП сподіваються до кінця дня налагодити роботу й забезпечити теплом всіх користувачів підприємства. За попередньою інформацією, досі послуги теплопостачання надавали лише 4 бюджетним закладам – лікарні на вул. Чернігівській, медичному центрі на вул. Дністерській, госпіталю ветеранів війни та репресованих у Винниках та школі №45 на вул. Науковій. 

Опалювальний сезон там розпочався швидше, на основі листів-звернень від керівників. Нагадаємо, з початку жовтня тепло отримували ті бюджетні установи, керівники яких звернулись до ЛМР із заявою. 10 жовтня розпочався опалювальний сезон для львів’ян. Проте, оскільки температура підвищилась, теплопостачання призупинили з 15 жовтня. 

Додамо, що в цьогорічному опалювальному сезоні ЛКП 2Львівтеплоенерго» надає свої послуги користувачам 1624 житлових будинків, 197 НЗ, 51 медичному закладу. В свою чергу ЛКП «Залізничтеплоенерго» опалює 42 НЗ, 6 медзакладів та 525 будинків.
 


                         



Коментарі