Головні Новини
Подобається

Північна Корея опублікувала атлас світу з “російським Кримом”

12/10/2017
Північна Корея опублікувала атлас світу з “російським Кримом”

КНДР вважає Крим «невід’ємною частиною Російської Федерації»

Про це повідомило посольство Росії в Пхеньяні.

«Як нам пояснили в МЗС КНДР, республіка поважає результати референдуму, що відбувся в Криму, про входження півострова до складу Російської Федерації, вважає його підсумки легітимними і повністю відповідають міжнародно-правовим нормам», – написало дипломатичне відомство на офіційній сторінці представництва у Facebook.

 Дивіться також: Де в Україні можна купити техніку за безцінь

Так, видавництво «Наукова енциклопедія» (КНДР) випустило новий політичний атлас світу, в якому анексований півострів Крим (стор. 240-242) забарвлений у російські кольори.

Нагадаємо, що Північна Корея голосувала проти резолюції ООН щодо територіальної цілісності України, прийнятої в березні 2014 року після приєднання Криму до Росії.

Крім КНДР та Росії проти проголосували Вірменія, Білорусь, Болівія, Венесуела, Зімбабве, Куба, Нікарагуа, Сирія і Судан. За ухвалення резолюції проголосували 100 країн, 58 утрималися і 24 не брали участі в голосуванні.

Як раніше писала Politeka, в ефірі російського телеканалу «Дождь» відомий артист заявив, що для участі в нових проектах, він, в першу чергу цікавиться, де будуть проводитися зйомки. Єфремов підкреслив, що на зйомки в Крим він не поїде, тому що в такому випадку Україна оголосить його персоною нон-грата. «Я вибираю Україну», – зазначив він.


                         



Коментарі