Технології
Подобається

Motorola презентувала в Києві Moto X4 і 360 camera mod

11/10/2017
Motorola презентувала в Києві Moto X4 і 360 camera mod

На відкритті мультимедійної pop-up виставки «Mobile Revolution / Мобільна революція» в київському ЦУМі був представлений смартфон четвертого покоління Moto X4 і 360 camera moto mod для лінійки Moto Z.

 

Популярне: НБУ без голови: півроку не межа?

 

Moto X4, як і попередні моделі, має останні напрацювання інженерів Motorola Mobility і вже завоював репутацію одного з найбільш просунутих смартфонів свого класу. Має захист від бруду і вологи – IP68.


Бездоганну якість фото забезпечує комбінація двох камер (12-мегапікселів і 8-мегапікселів) і Dual Pixel autofocus.  Також на особливу увагу заслуговують функція автоматичного визначення об'єктів і унікальне програмне забезпечення для обробки фото. Фронтальна камера має 16-мегапікселів з режимами панорамного селфі й адаптації до слабкого освітлення.
 
Бездротова звукова система дозволяє одночасно підключитись до чотирьох пристроїв за допомогою Bluetooth. Нова функція – Moto Key – допоможе отримати доступ до інформації, захищеної паролем, простим натисканням на сканер.

Ще одна новинка – 360 сamera moto mod для лінійки модульних смартфонів Moto Z, завдяки якому можна зняти інтерактивне 4К відео в форматі 360 з 3D звуком. Вдосконалене програмне забезпечення дозволяє швидко редагувати фото і відео, публікувати та проводити онлайн трансляції в форматі 360.

Крім новинок, відвідувачі «Mobile Revolution / Мобільна революція» зможуть побачити один з перших мобільних телефонів, який прибув до Києва спеціально для виставки. А також розглянути апарат, з якого в 1993 році Леонід Кравчук зробив перший мобільний дзвінок в Україну. Експозиція наочно долає шлях від кілограмового телефону до сучасного елегантного смартфону. Окремий блок виставки присвячений відображенню Motorola в поп-культурі: можна побачити, як просунуті герої кіно, серіалів і комп'ютерних ігор користувалися мобільними телефонами бренду.


                         



Коментарі