Технології
Подобається

Toyota розсекретила дві новинки ще до офіційної прем’єри

08/10/2017
Toyota розсекретила дві новинки ще до офіційної прем’єри

Японська корпорація Toyota Motor оприлюднила зображення і деякі характеристики двох новинок, офіційне представлення яких відбудеться на автосалоні в Токіо, що стартує 25 жовтня.

ПопулярнЕ: ОККО починає імпортувати природний газ


У першому випадку мова йде про представницький седан Toyota Century нового, третього за рахунком покоління з початку випуску цієї моделі в 1967 році. Його серійне виробництво планується почати в 2018 році, повідомляється на сайті компанії.

Century 2018 модельного року буде приводитися в дію 5,0-літровою гібридною силовою установкою V8. Його довжина складе 5335 мм, ширина – 1930, висота – 505 мм. Колісна база – 3 090 мм.

Розкішний седан отримав комплекс систем безпеки Toyota Safety Sense P, що включає в себе системи перемикання світла фар, автоматичного екстреного гальмування, утримання в смузі руху, розпізнавання пішоходів і адаптивний круїз-контроль.

В оснащення моделі увійшла повністю світлодіодна оптика. На центральній консолі з'явилася інформаційно-розважальна система з великим сенсорним монітором. Крісла другого ряду мають великі регулювання і функцію масажу


                         



Коментарі