Махінації
Подобається

СБУ спіймала на хабарі керівництво крупного держпідприємства

23/09/2017
СБУ спіймала на хабарі керівництво крупного держпідприємства

Співробітники Служби безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою викрили на хабарі генерального директора Держпідприємства "Центр сертифікації і експертизи насіння і садивного матеріалу" і двох його заступників. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Популярне: Гройсман пригрозив керівництву АМКУ відставками


"Правоохоронці встановили, що троє посадових осіб і підлеглий їм працівник відділу внутрішнього аудиту вимагали півтора мільйона гривень від директора одного з регіональних філій держпідприємства. За цю суму керівництво Центру обіцяло не застосовувати до нього заходи дисциплінарного впливу з подальшим звільненням з займаної посади", – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, оперативники спецслужби затримали трьох керівників Центру поблизу столичного торгового центру після отримання першого "траншу" хабара в розмірі десять тисяч доларів США. Четвертого зловмисника правоохоронці "взяли" в одному з обласних центрів.
"Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України. В ході досудового слідства перевіряється інформація про можливу причетність до угоди посадових осіб Міністерства аграрної політики та продовольства України", – йдеться в повідомленні.


                         



Коментарі