Не спускайтеся в метро: стало відомо про нову небезпеку

13/09/2017
Не спускайтеся в метро: стало відомо про нову небезпеку

Землю накриє найсильніша за останні 20 років магнітна буря, яка може мати серйозні наслідки для метеозалежних людей

Вчені попередили, що 13 і 14 вересня через сильні спалахи на Сонці на Землі почнеться найпотужніша  за останні два десятиліття магнітна буря.

На думку вчених, буря буде другого або третього рівня з п’яти можливих. При цьому люди будуть відчують магнітні коливання на своєму здоров’ї, попереджають лікарі. Зокрема, магнітна буря може викликати підвищення артеріального тиску, головні болі, загострення психічних розладів.


 Дивіться також: Де в Україні можна купити техніку за безцінь

Медики не радять сідати за кермо людям з підвищеною метеозалежністю, не спускатися в метро і звертатися за допомогою до лікарів. Втім, дістанеться від магнітних коливань не всім – за статистикою, чутливої ​​до магнітних бурь виявляють близько 10% людей.

Нагадаємо, вчені зафіксували новий потужний спалах на Сонці. Це вже четвертий потужний вибух на сонці з початку вересня. З-за вибуху було відключено радіо у високочастотному діапазоні, виникли проблеми з навігацією через порушення зв’язку.

  Фахівці попереджають, що найближчим часом слід готуватися не тільки до збоїв у роботі техніки, але і порушення нормального режиму людського організму.
 


                         



Коментарі