Махінації
Подобається

Обрання нового голови Лаври: стало відомо про таємниче зникнення

09/09/2017
Обрання нового голови Лаври: стало відомо про таємниче зникнення

Голова конкурсної комісії на посаду нового директора Києво-Печерського історико-культурного заповідника Олександр Федоренко розповів про саботаж під час обрання нового глави заповідника

Про це Олександр Федоренко розповів в інтерв’ю Politeka.

За його словами, 4 з 9 членів комісії, яка мала обрати нового главу Лаври, не з’явилися в заздалегідь обумовлений день, коли мала проходити співбесіда з кандидатами.

«30 серпня почалися, як кажуть, дивні справи. Почалися з того, що о 14-тій годині ми побачили, що з 9-ти присутні тільки 5 членів комісії», – сказав Федоренко.

При цьому голова комісії зазначає, що час проведення засідання було обговорено з усіма учасниками заздалегідь. Також ніхто з відсутніх не попередив секретаря про те, що їх не буде.


популярне: Хто краде гроші зі смартфонів українців

«Ми зрозуміли, що відбувається якась спланована акція і що це не просто так вони не прийшли. Згідно чинного законодавства, ми вирішили відкласти засідання, оскільки положення, яке затвердило Міністерство культури, про порядок проведення конкурсу каже про те, що для кворуму необхідно 2/3, тобто 6 людей, а нас було 5», – додав Федоренко.


                         



Коментарі