Економіка України
Подобається

Ексклюзив! Стало відомо, хто в Україні заробляє більше за всіх

22/03/2017
Ексклюзив! Стало відомо, хто в Україні заробляє більше за всіх

Наявність досвіду в управлінні, відзначають аналітики, один з головних козирів при пошуку роботи, передає Корупція Маркет

Середня зарплата в Україні досягла більше шести тисяч гривень. За даними Держстату, найбільші заробітки у сфері авіаційного транспорту – в середньому більше 20 тисяч гривень на місяць. У той же час, як повідомляють аналітики rabota.ua на ринку праці є вакансії з зарплатами, які досягають декількох тисяч доларів. HR-експерти зібрали список найбільш високооплачуваних пропозицій про роботу.

Популярне: Гучна заява Коломойського, що вимагає мільярдер від держави?

Перше місце рейтингу в поточному місяці зайняла IT-вакансія – консультант Oracle Technical, з оплатою 85 000 гривень. Щоб успішно взяти участь у конкурсі, достатньо мати від шести років досвіду роботи на аналогічній посаді. Крім того, необхідні навички роботи з документацією. За це покладається зарплата в доларах, медична страховка та проживання в одному з найкращих офісів Києва.

На другому місці розмістилася вакансія директора з розвитку (на підприємство хімічної промисловості) з оплатою 80 000 гривень. Потрібен спеціаліст: хімік-технолог високомолекулярних сполук, хімік-технолог органічних речовин, бажано з додатковою освітою в сфері менеджменту. Досвід роботи на хімічному, фармацевтичному виробничому підприємстві, на аналогічній посаді, начальником лабораторії, начальником напрямки розвитку і бажано знання англійської мови.

Третє місце займає ще одна майже айтишная вакансія – голова Digital Marketing, з оплатою 78 000 гривень. Головна вимога до кандидатів – п'ять років роботи на аналогічній посаді і наявність успішно реалізованих проектів в Канаді, США і т. д. Ну і, як завжди, відмінний англійський, креативність і т. д.

На четвертому місці розташувалася вакансія у сфері харчової промисловості – Менеджер по експортних продажів компанії по переробці меду, з оплатою 70 000 гривень. "Наша мета – побудувати команду з молодих, компетентних, цілеспрямованих людей, з якими ми зможемо впевнено розвивати компанію, освоювати нові ринки і напрямки в бізнесі, разом вчитися і вчити наших колег, діяти спільно однією командою для досягнення загального результату", – йдеться в оголошенні.

П'яте місце рейтингу зайняла вакансія в агросфері – Генеральний директор птахофабрики від багатопрофільної компанії, що займається роздрібною та оптовою торгівлею, ресторанним бізнесом, виробництвом, на птахофабрику з оплатою 50 000 гривень.

"Підбиваючи підсумок березневого рейтингу ТОП-вакансій, стає ясним, що наявність успішного управлінського досвіду – настільки великий козир в боротьбі за місце під сонцем, що важливо, в якій сфері цей досвід є – роботодавці знайдуться. Ну а якщо ви програміст з досвідом або просто маєте навички просування у сфері діджитал – і для вас знайдуться "ласі" робочі місця", – підсумували аналітики.
 


                         



Коментарі