Технології
Подобається

В Україні запрацювала онлайн-система з пошуку ВНЗ для абітурієнтів

05/07/2016
В Україні запрацювала онлайн-система з пошуку ВНЗ для абітурієнтів

Освітній портал «Академія»(academia.in.ua) презентував цікавий проект щодо пошуку вишів за предметами, які складали абітурієнти на ЗНО. Відтепер обрати вищий навчальний заклад у будь-якому регіоні України, факультет та спеціальність (спеціалізацію) за відповідними сертифікатами ЗНО можна лише за декілька хвилин, повідомляє Корупція.Маркет

Проект стартував на офіційному сайті Освітнього порталу «Академія» (http://academia.in.ua/?q=node/3564) зовсім недавно, але вже встиг викликати неабиякий ажіотаж серед вступників 2016 року.

Потрібно лише вказати навчальні предмети, складені на ЗНО, область та освітню спеціальність – за лічені секунди система видасть перелік всіх ВНЗ України чи відповідного регіону, у які може вступити абітурієнт. Це зручно та ефективно.

Вже четвертий рік поспіль розробники освітянського веб-ресурсу Освітній портал «Академія» – викладачі та студенти ТНПУ ім.В.Гнатюка – презентують цікаві та корисні проекти, навчальні та методичні матеріали для широкої аудиторії абсолютно безкоштовно.

Онлайн-система з пошуку вишів є прикладом ще однієї новації, над якою працювали тернопільські освітяни.

Розвиток сучасних технологій дозволяє реалізовувати проекти, які піднімають освіту і науку України на якісно новий рівень.

Пошук ВНЗ різних рівнів акредитації та форм власності у єдиній онлайн-системі за складеними іспитами дає змогу абітурієнтам не тільки зекономити час, але й оптимізувати мережу вишів та освітніх спеціальностей відповідно до пошукових запитів.


                         



Коментарі