Технології
Подобається

Ніколи б не здогадався заховати гроші в такий спосіб! 7 кращих ідей для домашніх схованок …

02/07/2016
Ніколи б не здогадався заховати гроші в такий спосіб! 7 кращих ідей для домашніх схованок …

Кожен з нас турбується про своїх накопичення і вибирає на свій розсуд місце для їх зберігання. Одні ховають заощадження під матрацами і в шафах, інші під килимами і в сервізах. Але мало хто знає, що це не самі надійні місця для зберігання грошей. Передає Корупція.Маркет

Сьогодні наша редакція навчить тебе, як правильно ховати гроші. Ніхто не закликає зберігати таким чином великі суми, але невелику заначку ти з легкістю зможеш заховати.

Де зберігати гроші

У гребінці для волосся
Такий трюк стане чудовою знахідкою для тих, хто подорожує. Просто зніми м'яку гумову основу гребінця і ти побачиш, що під нею ще досить місця для невеликої схованки.

 

В ремені для брюк
Дизайн ременів буває найрізноманітнішим, тому не з усіма вийде така затія. Перед тривалою поїздкою варто покопатися в гардеробі, щоб знайти відповідний аксесуар. Тайник для грошей, розташований на талії, буде зовсім непомітний стороннім.

 

У дисководі
На сьогоднішній день прогрес дійшов до того, що мало хто використовує цей пристрій. Так що сміливо можеш зберігати купюри у вбудованому в ноутбук дисководі.

 

У порожниній карниз
Щоб зробити схованку в цьому місці, досить зняти заглушку або декоративний наконечник з краю карниза. Навряд чи зловмисники стануть підніматися на висоту в пошуках грошей.

 

У двері
Майстрам на всі руки не важко зробити такий тайник! Про його місцезнаходження практично неможливо здогадатися. Також відмінним місцем для зберігання купюр стане одвірок.

 

У плінтусі
Просто зніми бічну кришку з плінтуса і ти побачиш, що там є достатньо місця для організації схованки.

 

У стіні
Для створення цього міні-сейфа, швидше за все, необхідно буде залучити майстрів. Але результат того вартий! Потрібно дуже постаратися, щоб знайти такий тайник.
А ось місця, куди завітає кожен зловмисник: холодильник, відро для сміття, банки з крупами, чайники, сервізи, газова плита, зливний бачок, кишені одягу, книги, місця під матрацами і килимами, подушки і ящики з нижньою білизною або взуттям.

Бажаємо тобі багатіти з кожним днем ​​і зберігати свої заощадження в надійних місцях! Не забудь поділитися цією корисною інформацією зі своїми друзями.


                         



Коментарі