Технології
Подобається

Бомба дня: У Монако представили перший український електромобіль Synchronous (Фото)

08/04/2016
Бомба дня: У Монако представили перший український електромобіль Synchronous (Фото)

Автолюбителі і прихильники екологічно чистого транспорту можуть радіти – в Україні з'явився перший і поки єдиний вітчизняний прототип електрокара.

a

Творцем розробки стала компанія Electric Marathon International, яка є організатором відомого щорічного ралі на електромобілях – Електромобільного Марафону.

Компанія створила концептуальний прототип електрокара і назвала його Synchronous.

Synchronous – це особливе і нестандартне рішення в світі електромобілів.

Яскравий корпус, екологічні матеріали покликані зробити його символом нової ери пасажирських перевезень.

Інноваційний електричний двигун, сонячні панелі на даху, нові інженерні рішення повинні зробити пересування на цьому авто найбільш комфортним.

Панорамне тоноване вікно і зовнішній вигляд, що чимось нагадує середньовічні карети, дозволять Synchronous стати ідеальним засобом пересування в місті в якості таксі, шаттла для готелів і екскурсійного авто.

Перший український електромобіль Synchronous був офіційно презентований в Монако на 11-й щорічній конференції з екологічного транспорту і поновлюваних джерел енергії EVER 2016.

Крім Керівника Фонду Його світлості Князя Монако Альбера II Бернара Фотріє на презентації прототипу також були присутні ініціатори створення цього авто і за сумісництвом організатори електромобільного Марафону 2016 Львів-Монте-Карло: Почесний Консул Монако в Естонії, Президент електромобільного марафону Юрі Тамм і головний виконавчий директор Electric Marathon International, віце-президент електромобільного Марафону Андрій Білий.

3_111112 4_2 6_11 8_1-1 9-1 sinhronus2 sinhronus-3-768x576 (1) sinhronus-3-768x576 unnamed-1

 


                         



Коментарі