Економіка України
Подобається

У січні бюджет “заробив” на реалізації майна 4,6 мільйона

23/02/2015
У січні бюджет “заробив” на реалізації майна 4,6 мільйона

бюджет 2015

За результатами реалізації товарів, валюти та цінностей, які перейшли у власність держави, у січні 2015 року до бюджету  України надійшло майже 4,6 млн грн.

Про це йдеться у повідомленні Державної фіскальної служби.
Як зазначається, переважну більшість перерахованої суми складають кошти, отримані від реалізації конфіскованого майна – майже 1,6 млн грн. Порівняно з відповідним періодом минулого року цей показник зріс втричі.

Обсяги валюти та цінностей, які зараховані до Держбюджету, у січні сягнули майже 1,3 млн гривень.

Надходження коштів від реалізації митницями швидкопсувного майна, вилученого у справах про порушення митних правил, та майна, що підлягає поверненню за рішенням суду (власник не звернувся), становлять 921,1 тис. грн.

Крім того, за вказаний період митницями реалізовано та перераховано до бюджету 835,6 тис. грн від реалізації товарів по закінченню термінів їх зберігання на складах митниць та товарів, розміщених у митний режим відмови на користь держави.

Ще 1,9 тис. гривень надійшло від реалізації органами державної виконавчої служби конфіскованого у справах про порушення митних правил майна, яке безпосередньо митницями не вилучалось.


                         



Коментарі