Економіка України
Подобається

Стало відомо, скільки українців готові кинути Україну

22/08/2017
Стало відомо, скільки українців готові кинути Україну


Стало відомо, скільки насправді українців готові іммігрувати з країни

Згідно з даними одного з останніх опитувань компанії Research & Branding Group, проведеного в червні 2017 року, за останні півроку еміграційні настрої українців не змінилися, приблизно третина жителів України готові при можливості назавжди покинути країну.

Причинами міграційних настроїв дослідники називають соціально-економічну мотивацію, бідність і неможливість реалізувати себе в Україні.

“На сьогоднішній день Україна перетворилася на постачальника за кордон переважно інтелектуальної, висококваліфікованої і разом з тим дешевої робочої сили”, – наголошується в дослідженні.

 Дивіться також: Де в Україні можна купити техніку за безцінь

У ході опитування основними причинами можливої ​​еміграції українці назвали пропозицію цікавої і прибуткової роботи (29%) і збройний конфлікт (22%). Далі за значущістю йдуть економічні проблеми в країні (18%) і сімейні обставини (14%).

Очікувано, більше інших покинути Україну бажає молодь у віці до 30 років – 53% представників цієї вікової категорії готові покинути країну при першій можливості.

Відзначимо, що за даними ООН, за роки незалежної України з її емігрували 5,8 мільйона українців. З інших країн до України за цей час іммігрували 4,8 мільйона чоловік.

Нагадаємо, з осені можна буде одружуватися і реєструвати дітей в режимі онлайн.


                         



Коментарі