Економіка України
Подобається

Сезон злив і гроз: коли погода зглянеться (фото)

22/08/2017
Сезон злив і гроз: коли погода зглянеться (фото)


На українців чекає прохолодна і дощова погода

Згідно з прогнозом синоптиків, у вівторок, 22 серпня, грозовий циклон пошириться із заходу на всю територію України. Однак, в Укргідрометцентрі обіцяють, що така погода протримається недовго. Уже в п’ятницю, 25 серпня, температура повітря прогріється до 28 градусів вище нуля на всій території України.

22 серпня в Україні очікується прохолодна і дощова погода. Так, в столиці стовпчик термометра вдень підніметься всього до 20-22 градусів вище нуля, а на півночі буде коливатися в межах 21-25 градусів. Відносно прохолодна погода очікується на заході України, тут температура вдень підніметься до 19-22 градусів.

Від 22 до 24 градусів вище нуля вдень очікується в центральних областях за винятком Дніпропетровської. Тут можливе потепління до 28 градусів тепла. На півдні і сході стовпчик термометра коливатиметься між 27-29 градусами. На заході в цей день синоптики прогнозують незначні опади, на решті території – грозові дощі.

У середу, 23 серпня, грозовий циклон покине територію півдня України. Тут очікується мінлива хмарність і незначне похолодання – до 23-25 ​​градусів тепла вдень. На решті території України пройдуть дощі – на заході незначні опади, в центрі, на півночі і сході – грозові дощі.Screenshot_8
Похолодання також очікується в цей день і на сході, вдень температура повітря підніметься до 23-25 ​​градусів. У центрі – до 24 градусів, в столиці і півночі – до 23, а на заході України – до 21-22 градусів вище нуля.

 Дивіться також: Де в Україні можна купити техніку за безцінь

Уже в четвер, згідно з прогнозом Укргідрометцентру, грозовий циклон покине територію України. Невеликі дощі пройдуть тільки в Сумській і Чернігівській областях, на решті території – мінлива хмарність.
На півдні і сході потеплішає до 28 градусів вдень, а центрі і в столиці стовпчик термометра коливатиметься в межах 21-24 градусів вище нуля. Відносно прохолодна погода очікується в північних областях України – від 19 до 21 градуса тепла. На заході стовпчик термометра коливатиметься в межах 23-25 ​​градусів.

25 серпня очікується малохмарна погода. При цьому практично на всій території країни температура повітря буде коливатися в межах 25-28 градусів вище нуля, в деяких областях на заході очікується потепління до 29 градусів тепла вдень.


                         



Коментарі