Економіка України
Подобається

Як українцям заробити на власному бізнесі

20/08/2017
Як українцям заробити на власному бізнесі

Українським підприємцям потрібно звернути увагу на більш прибуткові для себе і країни і напрямки в бізнесі

Таку думку в своєму відеоблозі висловив відомий економіст Олександр Охріменко.

Він упевнений, що одним з найперспективніших напрямків зараз є створення спеціалізованого онлайн-магазину, однак при цьому варто враховувати, що вузьке спрямування може зробити негативний вплив на бізнес, тому слід задуматися, що саме актуально для продажу на ринку.

На другій сходинці, на думку експерта, варто хендмейд – виготовлення різних товарів власноруч. Однак, і тут є свої нюанси: багато заробити відразу не вийде, потрібно стати впізнаваним, і тільки тоді можна буде отримувати достойні прибутки.

Популярне: Це не їдять навіть таргани: які продукти вбивають настрій

Курси іноземної мови і створення профільних журналів, як припускає економіст, теж може дати старт успішної кар’єри українців. Не останнє місце займає і ідея IT-аутсорсингу, на якій тільки за минулий рік вдалося заробити до 2 мільярдів доларів.

Нагадаємо, провідні українські та зарубіжні компанії зберуться 31 серпня в Києві на наймасштабнішу конференцію від B2B Медіа-групи TradeMasterGroup. Дізнатися нові ідеї для бізнесу, знайти партнерів-рітейлерів, постачальників, виробників або суміжних галузей, набратися досвіду у світових компаній – все це можна зробити на PrivateLabel-2017.


                         



Коментарі