Економіка світу
Подобається

Турбіни Siemens в Криму: Москва влаштувала саботаж

20/08/2017
Турбіни Siemens в Криму: Москва влаштувала саботаж

Арбітражний суд Москви відмовився заарештувати чотири «кримські» газотурбінні установки за позовом німецького концерну Siemens

Про це йдеться в повідомленні порталу “Електронне правосуддя”.


Відомо, що позов був поданий Siemens Aktiengesellschaft, а відповідачами є: ТОВ “Зовнішньоекономічне об’єднання “Технопромекспорт”, ВАТ “зовнішньоекономічне об’єднання “Технопромекспорт” і ТОВ “Сіменс технології газових турбін”.

Нагадаємо, Siemens подав позови проти причетних до постачання його турбін в окупований Крим. У німецькому концерні стверджують, що отримали з надійних джерел інформацію про те, що принаймні дві з чотирьох газотурбінних установок, які були поставлені для проекту в Тамані, опинилися в Криму.

Популярне: Це не їдять навіть таргани: які продукти вбивають настрій

Раніше представник компанії Філіп Енч заявляв, що концерн може викупити газові турбіни, поставлені в Крим. Це був так зване «мирне» вирішення конфлікту. Також в концерні в якості «іншого варіанту повернення» турбін розглядали поданий в Арбітражний суд Москви позов. Енч заявляв, що Siemens буде наполягати на поверненні всіх чотирьох поставлених в Крим агрегатів назад в Краснодарський край.


                         



Коментарі