Економіка України
Подобається

Гройсман цинічно “відфутболив” попередження про лісову катастрофу

19/08/2017
Гройсман цинічно “відфутболив” попередження про лісову катастрофу

Прем’єр-міністр не відповів по суті на питання, чому лісова галузь залишилася один на один з серйозними проблемами

В ході брифінгу голови уряду України Володимира Гройсмана у Херсоні він заявив, що проблемою пожеж у лісах Херсонщини повинно займатися Державне агенство лісових ресурсів.

“Це окрема фінансово-господарча структура, яка самостійно визначає пріоритети фінансування і утримання лісів. Тому тут я вважаю, що треба, щоб кожен виконував свої функції, і я поставлю це питання перед керівництвом держлісу”, – прокоментував Гройсман.

Варто зазначити, що таким чином Гройсман “відфутболив” від себе проблему лісових пожеж на Херсонщині, які загрожують громадянам та можуть мати згубні наслідки для природи. Лісники залишені один на один з проблемою і щосили намагаються не допустити катастрофи.


популярне: Хто краде гроші зі смартфонів українців
 

Варто зазначити, що Гройсман лукавить, коли говорить, що Держліс не має відношення до уряду. Насправді, вівн підпорядковується КМУ через Міністерство аграрної політики.

Підпалами лісів Херсонської області займаються люди, які в цьому розбираються. Про це заявив голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв. Гордєєв також припустив, що пожежи можуть бути результатом скорочення фінансування лісгоспів.


                         



Коментарі