Технології
Подобається

Реформи з нуля: хто довів до кризи Укрзалізницю

14/08/2017
Реформи з нуля: хто довів до кризи Укрзалізницю

Політик пояснив причини відставки очільника УЗ

За час перебування на керівній посаді Войцеха Балчуна "Укрзалізниця" втратила більшу частину досвідчених фахівців.


Відповідну заяву в ефірі одного із українських телеканалів зробив лідер політичної партії "Основа" Андрій Ніколаєнко.
Подібні висновки політик зробив із документації компанії, з якою ознайомився особисто. Причини стрімкого скорочення штату виявилися далеко не нові і цілком очікувані:

 "Під приводом боротьби з корупцією або реформою звільнялися кадри, які дійсно розбиралися в своїй професії. Темп падіння і розпаду підприємства за час правління Балчуна просто безпрецедентний. Потрібно проаналізувати його дії, і в разі виявлення зловживань – посадити до в’язниці", – підкреслив Ніколаєнко.


Лідер "Основи" вважає, що УЗ зараз переживає далеко не найкраще, а  швидше найгірший період свого існування, тому у відставці Балчуна не бачить нічого дивного.
"Державне підприємство, яке дісталося Балчуну  – важкий спадок. Але з іншого боку, він є людиною, яка не здатна провести реформу.

Популярне: Де в Україні можна купити техніку за безцінь
 

І те, що його підтримував прем’єр України Володимир Гройсман, є великою помилкою. На сьогоднішній день у нас абсолютно зупинено будівництво вагонів, тепловозів і так далі. І за допомогою підвищення вартості проїзду, керівництво намагається виправити ситуацію. Залізниця в Україні знаходиться в самому найгірше її стані за весь час", – підсумував політик.


                         



Коментарі