Технології
Подобається

Аеропорт “Львів” чекає ще одного ірландського лоукостера

06/08/2017
Аеропорт “Львів” чекає ще одного ірландського лоукостера

Керівництво повітряної гавані поділилося амбітними планами

Аеропорт "Львів" планує почати співпрацю з ірландської лоукост-авіакомпанією Aer Lingus. Про це повідомила директор Львівського аеропорту Тетяна Романовська, передає ЦТС.


"Хочемо дати можливість нашим громадянам користуватися послугами лоукостерів на далекомагістральних рейсах, таких як Norwegian і Aеr Lingus. Ці авіакомпанії виконують польоти в США і Канаду з Норвегії та Ірландії, а їх вартість стартує від 150 доларів", – заявила Романовська в інтерв'ю ZIK.


Aеr Lingus – національний авіаперевізник Ірландії. 25,4% акцій компанії належать ірландському уряду. Її флот складається з 62 повітряних суден. Aеr Lingus входить в IAG (International Airlines Group), в складі якої присутні також такі перевізники як British Airways, Iberia, LEVEL і Vueling. База авіакомпанії знаходиться в Дубліні. Авіаперевізник виконує перельоти по близько 40 напрямах в Європу і по 11 напрямах в США і Канаду. Ціна квитків на європейські рейси стартує від 35 євро, на трансатлантичні – від 209 євро.

Популярне: Погодні аномалії тривають: до чого готуватися українцям

"Ще одним кордоном, який хочеться перетнути швидше, є трансконтинентальні перельоти. Думаю, в першу чергу, це буде Канада і США", – додала вона. – Ми зацікавлені, щоб їх оператором був український перевізник, можливо, той же МАУ. Але в той же час ми працюємо і над тим, щоб іноземні авіакомпанії виявили таке бажання".
Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман висловив припущення, що лоукостер Ryanair може літати з Гостомеля, адже він не домовився з "Жулянами" і "Борисполем". При цьому керуючий аеропортом "Антонов" висловив зацікавленість в обслуговуванні лоукост-авіакомпаній. 


                         



Коментарі