Махінації
Подобається

Як “інвестиції з РФ” осідають у кишенях Плотницького

05/08/2017
Як “інвестиції з РФ” осідають у кишенях Плотницького

У Головному управлінні розвідки Міноборони розповіли про становище на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 5 серпня

Незважаючи на критичний стан соціально-економічної ситуації та зубожіння населення тимчасово окупованих територій Сходу України, верхівка т.зв. “ДНР / ЛНР” продовжує пошуки шляхів власного збагачення.

Зокрема, головою т.зв. “ЛНР” Ігорем Плотніцьким і близьким колом його прихильників здійснюється розкрадання фінансових надходжень з РФ під виглядом “інвестування” в розвиток мереж продовольчих магазинів і автомобільних заправних станцій. Власники таких об’єктів, за домовленістю, змушені повертати 100 відсотків “інвестованих” коштів під загрозою припинення їх приватної підприємницької діяльності.

Командування російських окупаційних військ розглядає програму керівництва РФ “Репатріація біженців на Донбас” як додаткове джерело поставок людського ресурсу для поповнення особовим складом з’єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ.


популярне: Хто краде гроші зі смартфонів українців

З цією метою формуються списки вакансій спеціальностей, суміжних з військовими, для подальшої передачі до Краснодарської громадської організації “Центр розвитку регіону”. Поряд з цим, представниками ФСБ РФ активізовано роботу на території Росії по виявленню серед потенційних репатріантів осіб, які свого часу отримали професійну підготовку за “дефіцитними” військово-обліковими спеціальностями.

Нагадаємо, «екс-міністр оборони ДНР» Ігор Гіркін назвав зрадниками ватажками терористів Олександра Захарченко та Ігоря Плотницького. Про це він заявив під час дебатів з російським опозиціонером Олексієм Навальним. За його словами, вони зрадники, оскільки підписали Мінські угоди, в яких визнали себе головами окремих районів в складі України.


                         



Коментарі