Технології
Подобається

Найбільший автобусний перевізник Європи запускає рейси з України

25/07/2017
Найбільший автобусний перевізник Європи запускає рейси з України

Німецька компанія Flixbus, один з найбільших автобусних перевізників Європи, запускає прямі маршрути з України до Польщі і Чехії. Про це пише Дело.ua.

Так, з 27 липня нічні маршрути з Києва, Львова, Рівного та Житомира почнуть їздити до Польщі (Краків, Катовіце) і Чехії (Острава, Прага, Брно). Денні маршрути будуть запущені з 10 серпня,


Фактично Flixbus був присутній на ринку України з червня 2016 року і продавав квитки зі Львова та Ужгорода до Амстердаму, Берліну, Відня, Франкфурта і інших міст, проте безпосередньо перевезення з України здійснює її партнер компанія LEO Express.

Популярне: В Україні подорожчали споживчі кредити

"Нові маршрути FlixBus в Україні – це черговий крок у бік розширення FlixBus на територію Східної Європи. Беручи до уваги рішення Європейського Союзу про введення безвізового режиму з Україною, ми очікуємо зростання попиту на подорожі в країни Європи з України. У наших подальших планах – проведення ще більшого числа маршрутів FlixBus з України до Європи", – відзначає Микола Войтюк, віце-президент FlixBus у Східній Європі.

Великі європейські автобусні компанії виявили цікавість до українського ринку ще у 2016 році, коли одразу кілька компаній (зокрема, PolskiBus і LEO Express) почали здійснювати пасажирські перевезення в/з України. А на початку 2017 року латиська Норма-А (працює в декількох країнах східної Європи під брендом Ecolines) купила пасажирський бізнес української транспортної компанії Автолюкс.


                         



Коментарі