Махінації
Подобається

Добкін заявив про припинення санкцій проти нього

16/07/2017
Добкін заявив про припинення санкцій проти нього

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Михайло Добкін, якому напередодні суд обрав запобіжний захід, заявив, що Швейцарія припинила проти нього міжнародні санкції.

Про це політик написав у Facebook. Також він опублікував відповідний документ.

За його словами, причина припинення санкцій – «недостовірна інформація» ГПУ.

«Як працюють європейські адвокати. Швейцарія припинила щодо мене міжнародні санкції. Причина – недостовірна інформація ГПУ», – написав Добкін.


популярне: Хто краде гроші зі смартфонів українців

Нагадаємо, 15 липня Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід для народного депутата Михайла Добкіна у вигляді взяття під варту на 2 місяці з альтернативою застави у 50 млн грн.

 

Прокурори вимагали обрати Добкіну запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці із заставою у 150 млн гривень.

14 липня Генеральна прокуратура вручила Добкіну підозру. Днем раніше Верховна Рада ухвалила позбавити Добкіна депутатської недоторканності.

Добкіна підозрюють у сприянні відчуженню державної землі для будівельного кооперативу «Авантаж» та ОК «Житлобуд-1», які нанесли місту понад 178 мільйонів гривень збитків. Депутату загрожує до 12 років ув'язнення.

Депутат Новинський заявив про готовність взяти Добкіна на поруки. Сам Добкін заявив, що заставу за нього сплатять однопартійці. 


                         



Коментарі