Махінації
Подобається

Суд вирішив долю колеги Насірова

23/06/2017
Суд вирішив долю колеги Насірова

Печерський районний суд Києва заарештував підозрюваного в систематичному хабарництві екс-голови Головного управління Державної фіскальної служби в Київській області

Як повідомляє прес-служба ГПУ, за нього було встановлено заставу в розмірі 1 млн гривень.

Колишнього чиновника підозрюють у зловживанні владою і службовим становищем, в організації діяльності злочинної групи, до складу якої чиновник залучив своїх довірених підлеглих.

У період з 2015 по 2016 роки його підлеглі на постійній основі створювали умови фізичним особам-підприємцям та юридичним особам, шляхом проведення комплексних перевірок, прийняття рішення по відшкодуванню податку на додану вартість для отримання від останніх неправомірної вигоди.


дивіться також: Лайфхак для жителя багатоповерхівки: як урізати платежі на третину

Примітно, що іншим учасникам злочинної групи, а саме одному з колишніх начальників управління ГУ ДФС в Київській області, який підозрюється в зловживанні впливом та двом керівникам територіальних підрозділів ГУ ДФС в Київській області, які підозрюються в зловживанні службовим становищем, суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

На даний час досудове розслідування триває, встановлюються інші особи, причетні до скоєння вищевказаних кримінальних злочинів.


                         



Коментарі