Економіка України
Подобається

НАБУ конфіскувало майно та кошти Укрзалізниці! Там такі цифри…

23/06/2017
НАБУ конфіскувало майно та кошти Укрзалізниці! Там такі цифри…

Національне антикорупційне бюро України конфіскувало понад 20 мільйонів гривень в рамках розслідування справи за фактами зловживання службовими особами ПАТ "Укрзалізниця". Про це повідомила прес-служба НАБУ.

"Понад 20 мільйонів гривень стягнуто до державного бюджету за вироком Солом’янського районного суду, який набув законної сили", – йдеться у повідомленні.

У прес-службі НАБУ зазначили, що один із підозрюваних надав слідству цінну інформацію та уклав угоду про визнання винуватості, що забезпечило конфіскацію коштів у розмірі, який повністю компенсує шкоду, завдану державному підприємству через корупційну схему.

Популярне: Як Україна виживає без російського газу?

"Загалом, детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури розслідують корупційні злочини у транспортній галузі в рамках понад 20 кримінальних проваджень. Досудове розслідування у чотирьох із них завершене. Обвинувальні акти стосовно дев’яти осіб скеровано до суду. Загальна сума завданих збитків через корупцію, викриту детективами НАБУ у транспортній галузі, перевищує 1,5 млрд грн. Задля їх відшкодування заарештовано майно та грошові кошти на суму понад 200 млн грн.", – пише прес-центр правоохоронної організації.


                         



Коментарі