Дизайн
Подобається

Названо лідера рейтингу найдорожчих брендів

07/06/2017
Названо лідера рейтингу найдорожчих брендів

Google, Apple, Microsoft, Amazon і Facebook очолили топ-100 найдорожчих брендів.

Виручка цих компаній становить 25% доходів всіх 100 підприємств, які увійшли до рейтингу, складеного британськими WPP і Kantar Millward Brown.

Компанії Google, Apple, Microsoft, Amazon і Facebook увійшли до п’ятірки найдорожчих брендів у світі. Про це свідчить оприлюднена щорічна спільна доповідь британських компаній WPP і Kantar Millward Brown з назвою The BrandZ Global Top 100.


дивітся також: Нафта дешевшає через ситуацію з Катаром
 

Трійка лідерів у цьому році залишилася незмінною, Amazon вдалося покращити свої показники і піднятися з сьомого до четвертого місця, а Facebook зберіг свої позиції. Виручка вищеназваних компаній становить 25% доходів всіх 100 підприємств, що увійшли до рейтингу. Сукупна вартість брендів, що брали участь в дослідженні, зросла на 8%, з $3,4 трлн в 2016 році до $3,6 трлн в 2017 році.

“У рейтингу The BrandZ Global Top 100 домінуючі позиції займають інтернет-гіганти, які функціонують на світовій арені з першого дня і які побудовані на потужних та інноваційних платформах”, – заявив керівник BrandZ в Kantar Millward Brown Пітер Волш.


                         



Коментарі