Махінації
Подобається

Кабмін взяв у оренду на три місяці два електромобіля за неймовірну сумму – ЗМІ

06/05/2017
Кабмін взяв у оренду на три місяці два електромобіля за неймовірну сумму – ЗМІ

Автомобільне підприємство господарсько-фінансового департаменту секретаріатуКабінету міністрів орендувало на 3 місяці 2 електромобілі Nissan LEAF за 148,41 тисяч гривень. Про це йдеться у відповідному договорі автопідприємства з ТОВ "Кар РенталУкраїна" від 5 травня, оприлюдненому в системі державних закупівель ProZorro.

Популярне: “Укргазвидобування” збільшило чистий прибуток майже в 80 разів

Зокрема орендовані електромобіль Nissan LEAF 2013 року випуску і оціночною вартістю 236,8 тисяч гривень, а також електромобіль Nissan LEAF 2014 року випуску і оціночною вартістю 249,3 тисяч гривень.

Згідно з угодою, розмір орендної плати за користування одним автомобілем на добу становить 824,5 гривень (двома – 1,649 тисяч гривень), а загальна сума договору становить 148,41 тисяч гривень.

За умовами договору автомобілі повинні використовуватися для транспортного обслуговування (перевезення пасажирів і кореспонденції) і спеціального обслуговування.
Орендар може використовувати транспортні засоби на території України, крім анексованого Росією Криму та непідконтрольних територій Донбасу.

Як повідомлялося, Міністерство інфраструктури має намір забезпечити умови, при яких частка електромобілів в загальних продажах автомобілів в країні збільшиться до 15%.


                         



Коментарі