Махінації
Подобається

Обшуки в Dragon Capital можуть бути пов’язані з другом Кононенка

26/04/2017
Обшуки в Dragon Capital можуть бути пов’язані з другом Кононенка

Негативні репутаційні наслідки загрожують не тільки окремим політикам, а й всій країні

Як повідомлялося раніше, СБУ проводить обшуки в одній з провідних інвестиційних компаній України Dragon Capital. У той час як прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив про обшук на засіданні Кабміну, подія вже отримала національний резонанс. Однак сайті спецслужби немає ніякої інформації з цього приводу.

«А цей прес-реліз вкрай необхідний, адже якщо роз’яснень не буде, то у не обізнаних спостерігачів може виникнути враження, що однією з причин обшуку може бути корпоративний конфлікт між інвестором «каймолла» Хілларі Теддером, інтереси якого представляє в Україні «Дрегон Кепітал ” , і який звинуватив в рейдерському захопленні ТРЦ іншого інвестора “Скаймолла” Андрія Адамовського», – пояснює журналіст

Андрій Адамовський в свою чергу відомий як багаторічний партнер впливового народного депутата від БПП Олександра Грановського, добре знайомого з першим заступником голови СБУ Павлом Демчиною. Грановського, за інформацією журналіста, пов’язують дружні відносини із заступником глави фракції БПП Ігорем Кононенком, який є давнім бізнес-партнером президента України Петра Порошенка.


дивіться також: Податок на розкішні авто: скільки доведеться заплатити

«Це абсолютно не секретні відомості, і, зрозуміло, в самий найближчий час така версія може з’явитися не тільки в українських, але і західних ЗМІ, так що варто негайно публічно роз’яснити всі причини обшуків в «ДК , інакше це будуть негативні репутаційні наслідки не тільки для окремих політиків, а й для всієї країни і інвестиційного клімату», – пояснив журналіст.


                         



Коментарі