Дизайн
Подобається

Весільні тренди 2017: костюм замість сукні і вінтажні мотиви

20/03/2017
Весільні тренди 2017: костюм замість сукні і вінтажні мотиви

В цьому році наречені будуть походити на лісових фей і британських королев XIX століття

Мода не стоїть на місці, тим більше весільна. Якщо ще кілька років тому українські дівчата вибирали сукню за принципом "чим пишніше – тим краще", то сьогодні щасливі наречені придивляються до більш лаконічних нарядів. Модні дизайнери абсолютно підтримують цей тренд і пропонують покупцям стильні весільні наряди, які стануть справжньою родзинкою свята.

Популярне: Приват24 запровадив інноваційну систему оплати без платіжної картки

1. Костюм замість сукні

Такий варіант підійде для тих наречених, хто вважає ошатну білу сукню пережитком минулого. Хто з нас не чув історій про те, як бідна дівчина промучились все весілля, плутаючись у численних шарах сукні, а потім проплакала весь вечір над рваним подолом дорогого вбрання.

З костюмом ці проблеми зникають автоматично! Крім того, цей варіант сподобається економним дівчатам. Брюки або блузу (піджак) можна буде продовжувати носити і в повсякденному житті, поєднуючи їх з іншими предметами гардеробу. Свекруха таке вбрання точно розкритикує, зате подружки будуть заздрити.

2. Кейп

Накидки в весільному дрес-коді були актуальні в усі часи. Але в цьому сезоні дизайнери пропонують зробити їх головним аксесуаром святкового вбрання: мереживо, сітка, шовк – ідеальний варіант можна підібрати під будь-яку сукню. Лебединий пух і штучне хутро – безумовно не наймодніша історія в цьому сезоні.

3. Вікторіанські сукні

Наречена, в сукні наче з фільму про королівське сімейство – справжній еталон для дизайнерів у 2017 році. Коміри-стійки, багатошарове мереживо, бісер – все це головні атрибути казкового вбрання у вікторіанському стилі.


                         



Коментарі