Технології
Подобається

ІНСТАГРАМЕР – ХОБІ ЧИ НОВА ПРОФЕСІЯ?

20/03/2017
ІНСТАГРАМЕР – ХОБІ ЧИ НОВА ПРОФЕСІЯ?

Українські блогери розповіли «ВЗ», як заробляти на бажанні людей хвалитися своїм життям та заглядати у чуже.

Сучасні технології дуже спрощують наше життя. Не треба чекати ранкової газети, аби дізнатися найсвіжіші новини, – варто на смартфоні переглянути популярні сайти. Не потрібно чекати листів поштою понад тиждень – електронні приходять за кілька секунд. А ті, хто користується популярним додатком Instagram, можуть спостерігати за життям інших людей та виставляти напоказ своє…

Популярне: Продавці різко знизили ціни на землю і будинки

Соціальну мережу Instagram створили у жовтні 2010 року американці зі Сан-Франциско Кевін Систром та Майк Крігер. Це такий собі електронний фотоальбом, де виставляють найцікавіші, найкращі фотографії. У грудні 2016 року кількість активних користувачів Instagram сягнула 600 млн. Причому 100 млн. зареєструвалися протягом половини 2016 року.

Та за допомогою Instagram можна не лише ділитися власними світлинами та особистими історіями, а й заробляти. Якщо у вашому профілі понад 5 тисяч підписників – очікуйте повідомлень від маленьких косметичних компаній чи інтернет-магазинів щодо співпраці. Зазвичай вони пропонують бартер: ви отримуєте їхній товар у подарунок, а натомість пишете коротенький відгук про продукцію. Відтак рекламуєте її своїм “фоловерам”. Крім цього, можна заробити на рекламі інших акаунтів. Достатньо викласти фото та позначити на ньому сторінку замовника реклами. Такі пости можуть коштувати від 200 гривень до 1000 гривень за добу. Вартість залежить лише від популярності сторінки, яка поширює рекламу. Якщо підписники активні (коментують фото, поширюють їх), то такі профілі «приречені» на успіх.


                         



Коментарі