Технології
Подобається

У Windows 10 з’явився новий браузер

16/03/2017
У Windows 10 з’явився новий браузер

Протягом довгого часу браузер під назвою UC Browser був одним з найбільш популярних на мобільних пристроях, в результаті чого розробники вирішили спробувати його і на персональних комп’ютерах. ПК версія буде доступна для операційної системи Windows 10, передає Корупція Маркет

Нещодавно в магазині Windows Store з’явилася універсальна версія UC Browser, однак це поки тільки номінальна універсальність, оскільки аналогу на Windows 10 Mobile цей додаток зараз не має.

Популярне: НБУ розповів, як уберегти банківську картку від шахраїв

Версія UC Browser для Windows 10 доступна поки виключно на персональних комп’ютерах. Цілком можливо, що вона як мінімум не поступається Microsoft Edge, який в цій операційній системі є браузером за замовчуванням.

Розробники пропонують користувачам простий зовнішній вигляд програми, інтерфейс оптимізований для роботи з сенсорними екранами планшетів на Windows 10, про традиційні мишу і клавіатуру також не забули.

Скромний зовнішній вигляд не заважає браузеру володіти великою функціональністю, яка включає в себе підтримку жестів миші, їх можна налаштовувати за власним бажанням. Є панель під назвою Omnibar, яка представляє собою розширену версію адресного рядка з додатковими можливостями. Тут можна набирати не тільки URL-адресу, але і пошукові запити, шукати закладки або об’єкти в історії браузера.

Підтримується режим роботи Інкогніто, в якому відвідування користувачів повинні бути непомітними для веб-сайтів , інтегрований менеджер паролів і хмарна синхронізація закладок між пристроями. Є голосовий пошук, навігатор і стеки вкладок. Додаток безкоштовний і не містить реклами.


                         



Коментарі