Технології
Подобається

“Смартфон замироточить”: в Україні з’явиться програма, яка вб’є Приват24

08/03/2017
“Смартфон замироточить”: в Україні з’явиться програма, яка вб’є Приват24

Колишній директор з інформаційних технологій «Приватбанку» Дмитро Дубілет анонсував створення мобільного додатку, яке буде набагато краще, ніж Приват24.

Про це директор з інформаційних технологій у компанії «ПриватБанк» Дмитро Дубілет на своїй сторінці в Фейсбук, передає Корупція Маркет

Популярне: Fitch спрогнозував, що буде зі світовою економікою в 2017 році

«Зараз я вже можу відкрито визнати, що Приват24 (в силу різних причин) був дуже далекий отсовершенства. Наш новий мобільний додаток буде настільки крутіше, що ваш смартфон замироточит!», — зазначив він. 

Дмитро Дубілет також розповів, що вже восени цього року відбудеться запуск першого банку, який буде співпрацювати з командою Дубілета. Колишній топ-менеджер Приватбанку пообіцяв, що для свого першого банку його команда врахує всі нюанси.

"Крутизна банку визначається не тільки і не стільки його додатком, скільки тим, що "під капотом" — правильні "бековые" комплекси (щоб, умовно, платежі йшли миттєво), правильні бізнес-процеси (щоб не пред'являти паспорт за 10 раз), нарешті, правильні співробітники… У все це ми вкладемо весь свій досвід і всю свою душу для нашого першого банку!", — додав він.
 


                         



Коментарі