Дизайн
Подобається

Дизайнери представили «розумне» дитяче ліжечко, яке не дасть дитині прокинутися від шуму

08/03/2017
Дизайнери представили «розумне» дитяче ліжечко, яке не дасть дитині прокинутися від шуму

Педіатр Харві Карпо (Harvey Karp) об’єднав свої зусилля з швейцарської дизайнерською студією Fuseproject і командою інженерів з лабораторій MIT, щоб створити інноваційну дитяче ліжечко, яка допомагала б немовлятам швидше засипати і стежила б за їх сном протягом усієї ночі. В результаті п’яти років співпраці розробникам вдалося створити автоматизовану дитяче ліжечко Snoo .

Протягом всієї ночі ліжечко Snoo відтворює заспокійливі білі шуми, які забезпечують швидке засинання і глибокий сон. Коли інтегровані в ліжечко мікрофони помічають, що дитина прокинулася, ліжечко починає самостійно розгойдуватися і збільшує гучність заспокійливих звуків.

Завдяки цьому батьки можуть не турбуватися за сон дитини протягом усієї ночі. Крім того, батьки, які бажають контролювати і управляти ліжечком вручну, можуть робити це за допомогою мобільного додатку, який дозволяє за допомогою Wi-Fi з’єднання змінювати налаштування ліжечка і стежити за її розгойдуванням.

5_224

Варто відзначити, що всередині ліжечка є спеціальний «чохол», який буде утримувати дитину і не дасть йому робити зайві рухи уві сні. Крім того, ліжечко Snoo забезпечена світлодіодними лампочками, які регулюють свою яскравість в залежності від зовнішнього освітлення.

В даний час розробники починають приймати попередні замовлення на ліжечко Snoo за ціною 1 160 доларів.


                         



Коментарі