Дизайн
Подобається

Сусіди не розуміли, навіщо вона перебралася жити з дому в контейнер. Побачене в контейнері їх вразило (ФОТО)

07/03/2017
Сусіди не розуміли, навіщо вона перебралася жити з дому в контейнер. Побачене в контейнері їх вразило (ФОТО)

Американка Бренда Келлі – процвітаюча бізнесвумен. Вона жила в своєму власному особняку в передмісті. Її будинок був великим і комфортним, але одного разу жінка поставила на ділянці металевий контейнер, переобладнаний під житло, і перебралася туди жити!
2
Спочатку сусіди дивувалися, чому жінка відреклася від благ цивілізації і стала тулитися в тісному контейнері. Вони буквально згорали від цікавості, перш ніж хазяйка розкрила їм свій маленький секрет.

Виявилося, Бренда – дизайнер і займається плануванням інтер'єрів. Найбільше їй подобається проектувати житловий простір з максимальною користю. Вона терпіти не може порожнього місця і намагається зробити так, щоб кожен квадратний метр житла приносив користь.

ПопулярнеЯк облаштувати вдома затишний офіс (ФОТО)

3

Нещодавно наша героїня помітила підвищений інтерес співгромадян до будинків, зробленим з контейнерів. Тоді вона вирішила сама зайнятися цим бізнесом і стала проектувати таке житло для продажу.

Щоб краще зрозуміти, як має бути організований внутрішній простір, Бренда спершу сама встановила контейнер на своїй ділянці, обладнала його всім необхідним і стала в ньому жити!

Таким чином жінка вбила одразу двох зайців. По-перше, вона на власному досвіді зрозуміла, як потрібно розташувати меблі всередині для комфортного проживання. А по-друге, її особистий досвід – це відмінна реклама.

4 5


                         



Коментарі