Економіка України
Подобається

Гонтарєва розсекретила ім’я свого наступника

02/03/2017
Гонтарєва розсекретила ім’я свого наступника

За даними агентства Bloomberg, своїм наступником глава НБУ Валерія Гонтарева хотіла б бачити главу правління «Райффайзен Банку Аваль» Володимира Лавренчука або старшого радника «Альфа-Банку» Романа Шпека, передає Корупція Маркет

Р. Шпек зауважив, що він не збирається змінювати свою нинішню роботу.

Популярне: Рейтинг гігантів: топ-10 найбільших економік світу

В. Лавренчук констатував, що необхідні «консолідація навколо політики НБУ», яку, за словами банкіра, багато фахових людей «вважають безальтернативною», а також «підтримка керівництва НБУ, що цю політику успішно впроваджує, знає і вміє». «Впевнений, що політичні сили, влада та суспільство повинні припинити популізм навколо керівництва Національного банку і мають забезпечити стабільність його роботи. Зміна стратегії – це невизначеність для інвесторів і бізнесу, негативні очікування будуть шкодити інвестиціям та фінансуванню», – додав глава правління "Райффайзен Банку Аваль".

Нагадаємо, раніше в ЗМІ одним з претендентів на посаду глави НБУ називали, зокрема, Віктора Ющенка. Арсеній Яценюк зазначав, що не планує ставати главою НБУ, але фактично підтвердив, що у Нацбанку буде новий керівник.
 


                         



Коментарі