Економіка України
Подобається

Онлайн-позики: переваги та підводні камені кредитування в Інтернеті

01/03/2017
Онлайн-позики: переваги та підводні камені кредитування в Інтернеті

Онлайн-позики стають дедалі популярнішими серед населення, і не дивно. Коли не вистачає потрібної суми на покупку або затримують заробітну плату – такий вид кредитування може стати в нагоді, повідомляє Корупція Маркет

Чому українці обирають онлайн-позики?

За даними дослідження Ukrainian E-commerce Expert послугами небанківського онлайн-кредитування користується 16,7% респондентів, що є високим показником для відносно молодий послуги. Порівняно з результатами 2015 рівень зростання проникнення послуги – 7,7%.

Популярне: Афера державного рівня! Що насправді сталося з Дельта банком?

"52% клієнтів, які скористалися онлайн позикою вперше, вдруге звертаються і користуються послугою регулярно." – повідомляє керівник сервісу MoneyBOOM Станіслав Мошкін.

Це говорить про динамічне зростання ринку, колосальні можливості для подальшого розвитку та підвищення довіри до послуги серед користувачів.

Так чому ж українці обирають онлайн позики?

Це економить час
Отримуйте необхідну суму не виходячи з будинку або роботи. Пошук банку в місті і надокучливі черги не будуть Вас дратувати. В онлайн сервісі MoneyBOOM після оформлення заявки на сайті, гроші перераховують вже через 15 хвилин, а при наступних зверненнях – миттєво.

Це зручно, просто і сучасно
Для оформлення онлайн позики потрібен тільки паспорт, ідентифікаційний код та Інтернет. Процедура оформлення заявки дуже проста і займає не більше 10 хвилин. Ніяких зайвих документів і довідок. Це збільшує шанси отримати гроші терміново і в будь-якому місці.

Це вигідно
Послуга передбачає дострокове погашення позики. Ви платите відсотки тільки за фактичну суму заборгованості за фактичний період користування коштами. Ще одна перевага – відсутні додаткові комісії та платежі. А з акціями та знижками по промокод користуватися позикою ще вигідніше.

Ми вирішили дізнатися, що говорять самі користувачі:

Петро Коровайний 38 років: "Одного разу додаткові гроші потрібні терміново. Дружина потрапила в лікарню. На оформлення кредиту в банку треба було витратити не менше одного дня, так і сталося це у вихідні, коли банки не працюють. На допомогу прийшов сервіс онлайн-кредитування. Дуже швидко знайшов кілька сайтів в Інтернеті. Подав заявку, рішення отримав за 10 хвилин. Вже через 20 хвилин я їхав отримувати кошти в банкоматі.

Марина Карась 25 років: "Перший раз брала кошти на купівлю планшета. У мене не було кредитної історії, дуже боялася, що відмовлять. Подала заявки до 3-х різних сервісів. Тільки один погодив. Гроші отримала дуже швидко. На все про все я витратила не більше 30 хвилин. Подальші позики перераховують миттєво і це реально. Головне виконувати всі умови користування коштами, і він стане Вашим незамінним помічником і другом."
 


                         



Коментарі