Технології
Подобається

“ВКонтакте” поза конкуренцією: зафіксовано рекордну кількість відвідувачів соцмережі в Україні

17/01/2017
“ВКонтакте” поза конкуренцією: зафіксовано рекордну кількість відвідувачів соцмережі в Україні

Соцмережу за добу відвідали 15 мільйонів українців, повідомляє Корупція Маркет

Кількість користувачів соціальної мережі ВКонтаке в Україні досягла позначки 15 мільйонів за добу. Про новий рекорд повідомив прес-секретар ВКонтакте Влад Леготкин, посилаючись на дані Liveinternet за грудень і січень 2016 2017 року. "Окремі мас-медіа цілий рік лякали заголовками, ніби VK втрачає популярність в Україні. Однак за останній рік ми виросли ще на один мільйон, а в січні впевнено підвищуємо рекордну позначку", – сказав він. 

За даними Леготкина, в січні 2014 року середньодобове кількість унікальних відвідувачів ВКонтакте з України було на рівні 12 мільйонів. З кожним роком ця цифра регулярно збільшувалася на один мільйон.

Він також зазначив, що весь попередній рік став дуже важливим і насиченим для ВКонтакте. 

"Ми повністю перейшли на новий дизайн в настільній версії сайту, представили розумну стрічку новин, що враховує інтереси людини, додали можливість відправки голосових повідомлень, запустили тестування стриминговой платформи для ігрових трансляцій, а також представили експериментальний фотододаток Vinci, використовує можливості нейронних мереж, і мобільний додаток для прямих трансляцій VK Live, який скоро з'явиться на Android і вже доступний для пристроїв на iOS", – розповів він. 

Українська команда ВКонтакте 2016 року підтримала соціальну ініціативу щодо популяризації читання книг українською мовою #bookchallenge_ua і екологічну акцію let's do it, Ukraine!. Спільно з Всесвітнім фондом природи WWF організувала прямий ефір на честь Години Землі, представила переклад сайту на русинською мовою і галицькою говіркою, як ментора взяла участь у масштабному українському хакатони Media Hack Weekend. У жовтні 2016 року ВКонтакте виповнилося десять років.
 


                         



Коментарі