Технології
Подобається

В Одесі з’явитися спільне чесько-українське підприємство

16/01/2017
В Одесі з’явитися спільне чесько-українське підприємство

Як повідомив генеральний директор виконавчої дирекції Одеської міської асоціації роботодавців Євген Дрозд, в Одесі планується відкриття спільного чесько-українського підприємства з виробництва запчастин до тракторів і трамваїв, повідомляє Корупція Маркет

Делегація Чеської Республіки на чолі з заступником міністра промисловості і торгівлі Чехії Іржі Колибой прибуде до Одеси з метою вивчення виробничих потужностей міста і можливого створення нових підприємств. Вони так само планують відвідати такі підприємства, як «Одескабель», «Телекартприбор», «Шабо», «Одесавинпром» і взяти участь в обговоренні можливості відновлення в Одесі проекту «швидкісного трамвая».

В рамках ділового візиту в Одесу урядово-парламентської делегації з Чехії, буде розглядатися питання про можливе розміщення в Одесі виробничих потужностей заводу «ZETOR» (Республіка Чехія), за випуском запчастин для тракторів і трамваїв. Крім того, буде розглянута перспектива створення спільного підприємства з виробництва шин.

«Дуже важливо, що чеську делегацію очолить Іржі Колиба, оскільки він представляє міністерство європейської країни, яка займається масштабний проект «Україна». Його суть — вивчення можливої співпраці з реальними секторами економіки нашої держави. Це дозволить, перш за все, створити нові робочі місця і повернути на виробництво кваліфікованих фахівців», — підкреслив Е. Дрозд.
 


                         



Коментарі