Економіка України
Подобається

Аеропорт Львова може одержати сполучення зі столицею однієї з країн Кавказу

23/10/2016
Аеропорт Львова може одержати сполучення зі столицею однієї з країн Кавказу

Влада Львівщини зустрілася з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Вірменія в Україні Андраніком Манукяном. Сторони обговорили напрями двостороннього співробітництва, передає Корупція Маркет

Посол подякував за запрошення та зауважив, що головна мета приїзду делегації – зміцнення тисячолітньої духовної дружби між вірменським та українським народами. "В Україні проживає більше 500 тисяч вірмен, у Львівській області – дуже велика діаспора", – додав гість.

За словами Надзвичайного і Повноважного Посла, члени делегації – це керівники вірменських ЗМІ, відомі блогери, політтехнологи, які приїхали, щоб передати своїм співвітчизникам об’єктивну інформацію про Україну, зокрема про Львівщину, про гостинний український народ, сприятливий інвестиційний клімат і розвіяти міф про небезпеку перебування в Україні.

Відтак сторони домовилися спільно посприяти у відкритті авіарейсу Єреван – Львів, який, на переконання Олега Синютки, голови ОДА, пожвавить не тільки інтерес туристів, а й можливості бізнесу, інформує прес-служба облдержадміністрації.


                         



Коментарі