Технології
Подобається

Високоточними ракетами України зацікавився Азербайджан

29/09/2016
Високоточними ракетами України зацікавився Азербайджан

У рамках Міжнародної виставки оборонної промисловості “ADEX-2016”, яка відбувається у Баку, відбулась зустріч керівництва оборонної промисловості Азербайджанської Республіки із представниками Державного Концерну “Укроборонпром”, пише Корупція.Маркет. 

  Під час зустрічі заступник міністра оборонної промисловості  Азербайджанської Республіки Тофіг Рафієв зацікавився можливістю спільного виробництва високоточного озброєння, яке розробляють та виготовляють підприємства “Укроборонпрому”. В першу чергу мова йшла про керовані боєприпаси та переносні протитанкові ракетні комплекси.

  Слід зазначити, що на стенді “Укроборонпрому” на виставці демонструється легкий протитанковий ракетний комплекс “Корсар”. Його головною особливістю є мала маса, яка складає менше 14 кг та невеликі габарити. Попри це, вогньової потужності “Корсара” вистачає для знищення всіх існуючих видів бронетехніки. За точність пострілу відповідає сучасна система лазерного наведення.  

 До проведення зустрічі щодо спільного виробництва ракетного озброєння стенд Державного концерну “Укроборонпром” відвідав Президент республіки Азербайджан Ільхам Алієв, який відзначив високий рівень української військової промисловості. Загалом азербайджанська сторона підтвердила зацікавленість в продовжені взаємовигідної співпраці між підприємствами та організаціями України та Азербайджанської Республіки.


                         



Коментарі