Економіка світу
Подобається

П’ять правил багатої людини

31/08/2016
П’ять правил багатої людини

Жити в багатстві і радості – чи не це мрія кожної людини? Але якщо не прикладати зусиль, фінансової незалежності досягнеш не скоро. Ось кілька порад, які дозволять втілити в життя багато бажання і допоможуть стати успішною людиною.

1. Відкладай десяту частину свого заробітку. Грамотно розпоряджатися своїми грошима – основне правило багатої людини. Все просто. Поділи свій заробіток на кілька частин: сімейні потреби, кишенькові витрати, інвестиції і т.д. Зосередитися на заощадженні, а не на тому, як швидко розбагатіти.

2. Чи вигідно інвестуй частину своїх коштів. Гроші ніколи не повинні бути спрямовані на невиправдані цілі. Не варто будувати повітряні замки, коли мова заходить про гроші. Раціональний людина володіє належною культурою ставлення до ризику. Перш ніж інвестувати в щось, подумай нема про доході, а про те, як ти вийдеш з ринку, щоб не стати заручником його змін.

3. Навчися економити час і використовуй його максимально ефективно. Адже час – гроші, а також один з кроків до фінансової свободи. Той, хто вміє правильно організувати свій день, може багато чого досягти.

4. Будь оптимістом і спілкуйся з везучими людьми. Вміти позитивно мислити, але при цьому не забувати про можливі труднощі – ще один крок до фінансової незалежності. Спілкуйся у колі цікавих особистостей і йди радам багатих людей.

5. І, мабуть, ще одне правило: не зациклюватися на багатстві, пам'ятай про здоров'я, любові і відпочинку. Якщо у тебе є хоч одна зайва хвилина, проведи її з користю для себе і своєї сім'ї. Інтереси, мрії, пошуки чогось нового, прагнення – саме це є двигуном прогресу.


                         



Коментарі