Технології
Подобається

Вона нанесла на руку зубну пасту і обернула її еластичним бинтом. На ранок сталося диво!

28/07/2016
Вона нанесла на руку зубну пасту і обернула її еластичним бинтом. На ранок сталося диво!

Всі прекрасно знають призначення зубної пасти і як треба її використовувати. Але не всім відомо, що сфера використання зубної пасти на цьому не обмежується.

Отже, зубна паста може …

Застосування №1: усунути неприємні запахи

Запах риби, цибулі, часнику або інших продуктів і речовин в'ївся в руки? Знайоме? Раніше я намагалася усунути запах милом, намилюючи руки по сто разів.

Але тепер я дізналася хитрість, і більше запахи не переслідують мене! Досить взяти горошину-дві зубної пасти і спінити її руками з невеликою кількістю води. Запаху наче й не було!

Застосування №2: прискорити загоєння синців

Зубна паста здатна освітлити синці, а також зняти запалення.

Просто змішайте трохи зубної пасти з улюбленим лосьйоном для тіла і нанесіть суміш на пошкоджену область. Мазь покрийте еластичним бинтом. Бажано процедуру проводити перед сном. Вранці ви помітите результат!

Застосування №3: очистити килим

Зубна паста здатна впоратися практично з будь-якими забрудненнями килима. Розподіліть пасту по плямі і як слід втирайте її вологою зубною щіткою. Залиште на кілька хвилин, потім змийте. Пляма помітно посвітлішає або зникне зовсім. При необхідності повторіть процедуру до повного зникнення забруднення.

Застосування №4: видалити залишки фарби з шкіри

До складу зубної пасти часто входять делікатні абразивні елементи. Звучить дивно, але паста відмінно видалить плями фарби з шкіри, які потрапили туди при фарбуванні волосся. Для початку перевірте пасту на згині ліктя. Якщо алергії не виникне, сміливо використовуйте цей метод.

Застосування №5: зміцнити нігті

Наносячи звичайнісіньку зубну пасту, ви зможете також трохи зміцнити свої нігті. Процедура проста – необхідно видавити трохи зубної пасти і намазати її на кожен ніготь, потримати протягом 15 хвилин, а потім змити теплою водою.

Застосування №6: видалити подряпини з екрану телефону

Нанесіть невелику кількість зубної пасти на чисту м'яку тканину або ватний диск. Акуратно втирайте пасту круговими рухами в тому місці екрана, де знаходиться подряпина. Після цього протріть екран злегка зволоженою тканиною, щоб видалити надлишки пасти. Екран стане як новенький!

Застосування №7: боротися з акне

Чого тільки ми не втираємо в обличчя, щоб усунути ненависні запалення. Але чи пробували ви зубну пасту? Виявляється, вона відмінно підсушує запалення. Крім того, завдяки невеликій кількості перекису водню, що входить до складу, вона дезінфікує шкіру і тим самим запобігає поширенню бактерій.

Застосування №8: видалити сліди воскового олівця зі стін

Якщо діти вирішили зайнятися творчістю і розмалювали стіни, то вас знову може виручити звичайна зубна паста. Спробуйте очистити шматочок їх художеств. Якщо паста спрацювала, чудово! Продовжуйте в тому ж дусі.

Застосування №9: надати контейнерів свіжість

Якщо навіть після миття контейнерів або іншого посуду в посудомийній машині запах з них не йде, спробуйте скористатися зубною пастою. Повинно допомогти!

Застосування №10: відполірувати хромовані елементи

І останній в нашому списку, але не останній за дією спосіб – це очищення хромованих деталей зубною пастою. Змішувачі, шланги, крани засяють чистотою, якщо їх обробити зубною пастою.
 


                         



Коментарі