Технології
Подобається

Її хлопець виштовхнув її з машини на повній швидкості. Через 5 років вона опублікувала це … (ФОТО)

23/03/2016
Її хлопець виштовхнув її з машини на повній швидкості. Через 5 років вона опублікувала це … (ФОТО)

Знайомтеся, це Меган Торіо. Хоча їй всього 28 років, вона вже встигла "сьорбнути горя". Передає Корупція.Маркет

У 2010 році Меган скинула близько 40 кілограмів, завдяки чому двічі з'явилася на обкладинці журналу Oxygen Magazine. Її мрія стати професійним фітнес-тренером була близька до здійснення.
Однак 2 червня 2011 року життя Меган кардинально змінилася.

 

ASD


Хлопець Меган відрізнявся запальним характером. Він виштовхнув її з машини, яка їхала на швидкості 105 км / год.


У Меган був перелом хребта, ключиць, 6 ребер. Частина тіла нижче грудей була паралізована. Також при падінні (або вильоті з машини, вірніше сказати) Меган зачепила дорожній знак, який сильно пошкодив її жіночі органи.


Лікарі говорили, що навряд чи Меган коли-небудь зможе ходити … Дівчина була в повному відчаї.

Меган зробили дві операції: вставили металеві штифти в хребет і відновили жіночі органи.


Ліва частина тіла була все ще паралізована. Але незважаючи на це Меган почала ходити в спортзал. В інвалідному візку. Дівчина знову поставила перед собою мету – стати фітнес-тренером. Але лікарі говорили, що це неможливо. Але коли Меган відчула, що її м'язи знову міцніють, це лише посилило її пекуче бажання ходити.


Вона продовжувала ходити в клініку на відновлювальні процедури. Кожен день Меган намагалася стояти на ногах по 2 хвилини. А потім і зовсім зробила перші кроки …

Меган і не мріяла знову знайти кохання. Але в самий розпал відновлення вона зустріла Рода. Дівчина поділилася: "Я і не думала, що хтось зацікавиться мною. Я була паралізована і не відчувала себе жінкою ".


На друге побачення Меган вже прийшла з тростиною, а не на інвалідному кріслі. Вона хотіла показати Роду, що не потребує допомоги. Рід, в свою чергу, виявився тим, про кого мріяла Меган, – турботливим, розуміючим і надійним.

Меган продовжувала зміцнювати своє здоров'я. Зараз вона впевнено стоїть на ногах і займається на регулярній основі. Медичний персонал дивується прогресу Меган.


Мрія стати тренером все ближче і ближче. Зараз дівчина документує свій прогрес на сторінці в Інстаграм.

Меган надихає тисячі людей на досягнення, здавалося б, найнеймовірніших цілей. На сторінці в Інстаграм Меган ділиться своїми думками: "Я знаю, це буде нелегко, я б не побажала таких складнощів навіть злому ворогові, але мрії варті цього! Я зроблю це! І стану першою фітнес-моделлю, яка страждає паралічем нижніх кінцівок! "

Меган і Рід одружилися в 2012 році. Вони дуже щасливі і незабаром сподіваються завести дітей.
Яка ж вона сильна! Приклад для нас всіх!

1 2 3 4
 


                         



Коментарі