Економіка України
Подобається

“Укроборонпром” модернізуватиме американські “Хаммери”

24/09/2015
“Укроборонпром” модернізуватиме американські “Хаммери”

m1026-humvee-0214334

Державний концерн "Укроборонпром" підписав договір з американською компанією Textron щодо модернізації машин HMMWVs "Хамві" для українських військових.

Підписання договору відбулося в рамках міжнародної виставки "Зброя та безпека-2015" у Києві 22 вересня, повідомила прес-служба концерну.

"Згідно з домовленостями, підприємства "Укроборонпрому" будуть співпрацювати з американською компанією "Textron" у сфері виробництва важкої броньованої техніки. Зокрема, відбулися переговори щодо глибокої модернізації машин HMMWVs "Хамві" саме для української армії", – йдеться в повідомленні.

Крім того, в прес-службі повідомили, що під час виставки була досягнута домовленість про співпрацю між ДП "Антонов" (входить до "Укроборонпрому"), і польською компанією WB Electronics.

Згідно з меморандумом, Україна буде використовувати технології польської компанії в розробці нового тактичного безпілотного авіаційного комплексу для ЗСУ.

Нагадаємо, що наприкінці березня в Україну прибула партія з 10 військових автомобілів "Хаммер" в якості військової підтримки з боку США. В липні до України прибула ще одна партія зі 100 автомобілів.


                         



Коментарі