Економіка України
Подобається

Німці можуть побудувати завод з виробництва автозапчастин у Житомирі

23/09/2015
Німці можуть побудувати завод з виробництва автозапчастин у Житомирі

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Німецький бізнес анонсував можливість інвестицій в споруду заводу з виробництва автомобільних компонентів в Житомирі, повідомила прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі з посиланням на зустріч представників Делегації німецької економіки в Україні з керівництвом міністерства.

Згідно з повідомленням, німецька делегація відзначила наявність видимих ​​успіхів у полегшенні умов ведення бізнесу, а також висловила сподівання на успішне проведення Німецько-українського бізнес-форуму.

«Це дуже хороший сигнал. Ми сподіваємося, що бізнес-форум буде додатковим імпульсом для розширення німецького бізнесу в Україні», – цитує прес-служба міністерства представника Делегації німецької економіки в Україні Олександра Маркуса.

Японський виробник електрообладнання та автозапчастин «Фуджікура» інвестує 6 млн дол. В будівництво заводу в Яворівському районі Львівської області.

Німецько-український інвестиційний форум, проведення якого в кінці квітня запропонувала уряду України канцлер Німеччини Ангела Меркель, пройде 23 жовтня в Берліні.

Детальніше читайте на УНІАН:http://economics.unian.ua/industry/1131862-nimtsi-mojut-pobuduvati-zavod-z-virobnitstva-avtozapchastin-u-jitomiri.html


                         



Коментарі