Економіка світу
Подобається

Ford відкликає майже 400 тис. автомобілів

28/04/2015
Ford відкликає майже 400 тис. автомобілів

Ford-Motors

Відкликанню підлягають більш 389 тис. автомобілів Ford Fiesta, Ford Fusion і Lincoln MKZ 2012-2014 років випуску. Всі вони вироблені на заводі в Мексиці і поставлені на ринок Північної Америки.

Американська автомобілебудівна корпорація Ford Motor відкликає майже 400 тис. машин через дефект в дверному замку. Про це пише 3DNews з посиланням на видання USA Today. Новину передає Корупція.маркет

У зазначених транспортних засобах виявлені неполадки в замках, з причини яких двері можуть мимоволі відкриватися під час руху. Виробник стверджує, що поки не було серйозних інцидентів, пов'язаних з даною проблемою.

При цьому, як говориться на сайті Національного управління безпекою руху на дорогах (National Highway Traffic Safety Administration, NHTSA), відомству надійшло 207 скарг на погану роботу дверних замків в Fiesta, в 65 випадках двері відкривалися при їзді. У NHTSA почали розслідування з цього приводу у вересні 2014 року.
Власникам потенційно дефектних Fiesta, Fusion і Lincoln MKZ необхідно приїхати в дилерський центр для безкоштовної заміни дверних замків.

Нагадаємо, у вересні 2014 року Ford оголосила про відкликання близько 850 тис. автомобілів через несправність в системі роботи подушок безпеки. Тоді йшлося про моделі Ford C-MAX, Fusion, Escape і Lincoln MKZ, випущених в період з 2013 по 2014 роки.


                         



Коментарі