Економіка світу
Подобається

У Росії звільняють 110 тисяч поліцейських

24/03/2015
У Росії звільняють 110 тисяч поліцейських

поліція

Західні санкції та економічна криза торкнулася, нарешті, вже і російських силовиків: у найближчі плани Кремля через відсутність у бюджеті грошей входить просто величезне скорочення кількості поліцейських в країні – на 110 тисяч осіб.



Про таку новину повідомляє «Преса України» з посиланням на ряд російських ЗМІ, передаеє Корупція.маркет



А анонсував прийдешнє скорочення міністр МВС Росії Колокольцев на зустрічі з депутатами Державної Думи.

«Скорочення вимагатиме звільнення близько 110 тисяч чоловік, але на сьогоднішній день первинне скорочення вимагатиме звільнення 78,7 тисячі осіб», – розповів глава поліцейського відомства Російської Федерації Колокольцев.

Колокольцев навіть не приховував причину такого рішення уряду Російської Федерації – це все буде проходити в рамках «заходів щодо оптимізації бюджетного фінансування», а іншими, більш доступними словами – «грошей немає і не буде».



Нагадаємо що російські державні пропагандистські ЗМІ видають на-гора все нові й нові «шедеври» у своїй ненависті і неприйняття всього того, що пов'язано з країнами Заходу.



Ось і на цей раз відзначилася російська пропутінська газета «Труд», в одній статті якої з'явилася стаття із заголовком сталінських часів «Передсмертні хрипи долара».



У статті з таким пропагандистським заголовком якийсь англійський економіст Макс Кайзер, який працює ведучим на російському пропагандистському телеканалі RT, написав, що американський долар незабаром спіткає повний крах.

«Коли все це закінчиться, Китай, Росія, Іран та інші країни будуть торгувати, не використовуючи американську валюту. Таким чином, ми будемо жити у світі, в якому долар більше не буде головувати в якості світової резервної валюти.

«Якщо Росія введе золотий рубль, то вона буде панувати у світі, – вважає пропутінський економіст.


                         



Коментарі